Wasparfum Blog

‘t Is een hit!
Alhoewel je niet kan zeggen dat het al bij iedereen bekend is…
Het gaat over WASPARFUM, het is géén wasmiddel en ook géén wasverzachter. Maar wat dan wel?
Wasparfum is een geurtoevoeging voor je was, maar nog veel meer dan dat!

Een geur is iets wat je je altijd zal blijven herinneren. Het laat je terugdenken aan iets, iemand, een plaats, een gebeurtenis, een moment… Ook jaren later zal je het nog steeds herkennen!
Zo is wasparfum ‘Il Bucato Di Adele’ bedacht & gemaakt in Italië.
‘Adele’ is de naam van de mama van de bedenker. Hij wou de geur uit zijn kindertijd levend houden. Adele heeft alle wasparfums dan ook met heel veel liefde & zorg samengesteld.

Het geconcentreerde wasparfum is geschikt voor alle soorten textiel, en kan zowel met de hand als met de wasmachine worden gebruikt.
De geur, die het op de kledingstukken achterlaat, blijft enkele dagen aanhouden. Dit in tegenstelling tot wasmiddel en wasverzachter.
“Ik weet nog dat ik vroeger meer wasverzachter gebruikte dan de voorgeschreven hoeveelheid. Gewoon omdat ik wou dat m’n was heerlijk rook. Dat lukte steeds… maar helaas, het was telkens van korte duur.
Nu ik was met wasparfum, ben ik super blij dat het wasgoed dagenlang heerlijk blijft ruiken.

Hoe gebruik je het?
Wat erg fijn is, is dat je de intensiteit van het parfum zelf kan bepalen. Je kan het eenvoudig verhogen of verlagen afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt product.  
Er wordt geadviseerd om te starten met een dosering van 10 ml, al kan dat soms al iets te veel zijn voor gevoelige neusjes. 10 ml is een half flesje van een proefpakket, een klein dopje van een 150 ml fles & een half dopje van een 500 ml fles. Laat je het liever intenser geuren? Dan kan je de dosering verhogen tot max. 20 ml.

“Ondertussen heb ik gemerkt dat het afhankelijk is van welke geur je gebruikt, je wat meer of minder kan gebruiken. Zo is de geur ‘frisse was’ een zachtere geur dan bijvoorbeeld ‘oosters goud’. Ik weet dus nu dat ik bij de ene geur wat meer kan gebruiken dan bij de andere. Dat is een kwestie van uitproberen.”

Voor gebruik in de wasmachine doseer je de wasparfum in het bakje van de wasverzachter, zo gaat het mee met de laatste spoelbeurt. Je kan naast de wasparfum nog wasverzachter gebruiken, maar dat hoeft niet. Als je voor wasverzachter kiest, kan je best een neutraal geurende nemen.
Heb je een wasmachine met automatische dosering? Dan meng je gewoon de geurloze wasverzachter met wasparfum.

Waarvoor kan je wasparfum nog gebruiken?
Voor héél wat! Hoe creatiever, hoe leuker. Hierbij enkele tips:

Indien aangelengd met water is het ook te gebruiken in een diffuser of verwarmingsbakjes.
Je kunt ook een paar druppels in je strijkijzer doen voor een heerlijk geurende stoom,
of een scheutje wasparfum in je emmer voordat je de vloer gaat dweilen. De heerlijke geur verspreidt zich door je huis.
En wat dacht je van een paar druppels op je matten van je auto. Je waant je in Italië!
Ook enkele druppeltjes in je schoenen tegen zweetvoeten helpt echt.

Kan je het ook gebruiken bij een gevoelige huid?
Alle producten van Il Bucato Di Adele zijn getest op Kobalt, Nikkel & Chroom. Ze zijn volledig vegan.
Momenteel hebben we nog geen enkele klant gehad waarbij een reactie van de huid zich voordeed, zelfs niet bij personen/kinderen die niet tegen wasverzachter kunnen. Maar ik ben steeds voorzichtig, zeg nooit nooit… Een huid is telkens anders.

Oh ja, ook niet onbelangrijk! Uiteraard dien je de flesjes buiten het bereik van kinderen te houden, maar gelukkig zijn ze ook uitgerust met een kindveilige dop.

En effectief, het is waar: ‘wasparfum dat naar thuis ruikt’… Het is verslavend, je bent gewaarschuwd ????

© 2020 - 2024 Kwillet | sitemap | rss